Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ИНТЕРЕСНО / Жена с инсулт проговори на Кръстова гора!

Жена с инсулт проговори на Кръстова гора!

„Получих инсулт и не можех да говоря. Дойдох на Кръстова гора и проговорих. Много съм доволна. Благодаря на Бога!“ Това споделя пред монасите от светата обител 43-годишната Стоянка Куцарова от Пловдив. Жената живее втори живот след тежкото здравословно препятствие благодарение на искрената вяра и молитвите, които отправя към Господ и Богородица на сакралното място, считано за родопската Света гора.

Наред със Стоянка от Пловдив множество деца също успяват да проговорят дори и на късни години с Божията помощ. Такъв е случаят с Петя от Хасково. Живеещото в квартал „Орфей“ момиче има затруднения с говора още от малка. „Но когато я доведохме на Кръстова гора, стана чудо. Дъщеря ми започна да говори, да прави хубави изречения и всички бяха учудени от това. Сякаш Господ чу молбата ни. Сега благодаря на Бога и го моля да бъде винаги с мен. Бог е любов“, разказва развълнуваната майка на момичето Таня.

РЕКЛАМА

Истинско чудо сполетява и момче от Чирпан, което проговаря чак на 13 години след посещение на Кръстова гора. „Водач на група съм от Чирпан. Водих момченце от града ни, което не е говорило 13 години. След три поредни идвания детето проговори. За уверение на горепосоченото детето се казва Марин Стефанов от Чирпан“, свидетелства водачът.

Наред с множеството чудодейни случаи на проговаряне безчет са и тези на хора, прогледнали и оздравели от очни проблеми. Такъв е случаят и с Даниела Трифонова от пловдивското село Крумово. „Аз страдах, очичките ми бяха болни. На лявото ми оченце бях с изкривяване. Но когато легнах вечерта в параклиса за изцеление, аз получих силата от Бога и съм много благодарна на Господ Иисус Христос. Вечерта усетих, че оченцето ми нещо помръдна и когато се събудих сутринта, лявото оченце ми беше здраво“, разкрива чудото Даниела.

ретро.бг

Facebook Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *