Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Юлиана Плевнелиева избухна срещу Деси Банова и бившият президент: „Пощадете децата“

/
/
/
677 Views

Бившата жена на Росен Плевнелиев Юлияна, която нито веднъж не застана до него, докато беше държавен глава, наруши дългогодишното си мълчание.

Тя се обадила на екссъпруга си с молба да намали своите и на Деси Банова медийни изяви по повод раждането на бъдещия им наследник, защото те травмирали тежко двамата им синове, съобщи „Галерия“.

Откакто са заедно, Плевнелиев и бившата синоптичка не спират да информират обществото как протича бременността на блондинката, с какво се храни бъдещата майка, с колко сантиметра седмично се увеличава коремът й. Хората вече знаят, че експрезидентът най-вероятно ще присъства на раждането. До третия месец на Банова й се е гадело по цял ден, но сега вече можела да пътува до града на любовта Париж.

Деси наблягала на тестените изделия и затова е наддала повечко през петия месец, в който се намира. Зрителите са изумени от удоволствието, което Банова и Плевнелиев изпитват да вадят на светло съкровени тайни. ТВ изповедите им обаче се отразявали крайно негативно на двамата му синове от Юлияна. Момчетата са в деликатна възраст, а болката от неочакваната смърт на големия им брат Филип все още не е зараснала.

Екстремната ситуация принудила избягващата всякакви публични изяви Юлияна да проведе тежък разговор с екссъпруга си и да му припомни, че е длъжен да мисли за доброто психическо здраве на всичките си наследници.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *