Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Турска телевизия излъчи шокиращи кадри как съмнителни типове влачат разчленения труп на Кашоги!

/
/
/
344 Views

Турска телевизия излъчи кадри от камери за видеонаблюдение, показващи мъже, носещи куфари и торби, съдържащи части от тялото саудитския журналист и дисидент Джамал Кашоги, съобщава „Франс прес“.

На кадрите, показани по телевизия „А-Хабер“, се виждат трима мъже, които носят пет куфара и две големи черни торби в резиденцията на генералния консул на Саудитска Арабия в Истанбул.

Резиденцията се намира в близост до саудитското консулство, където Кашоги беше убит на 2 октомври, като това постави на изпитание отношенията на Саудитска Арабия със Запада.

Цитирайки неназовани турски източници, „А-Хабер“ предположи, че разчлененото тяло на Кашоги е било в куфарите и торбите.

Кашоги, който пишеше за американския в. „Вашингтон пост“, беше убит веднага след като влезе в консулството, като според саудитските власти убийството не е било наредено от тях, а операцията била дело на „ренегати“.

59-годишният бивш високопоставен член на режима в Рияд, превърнал се в негов отявлен критик, е бил удушен, преди да бъде разчленен от екип от 15 саудитци, изпратени в Истанбул за убийството, според турските власти, като медии информираха, че частите от тялото са били разложени с киселина.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *