Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЗДРАВЕ / Турбо смес от 3 продукта лекува всичко- само за броени седмици

Турбо смес от 3 продукта лекува всичко- само за броени седмици

За това чудно лекарство са необходими само три съставки: чесън, мед и ябълков оцет!

Комбинацията от тези компоненти е страхотно оръжие в борбата срещу много болести, пише lekuva.net

РЕКЛАМА

Астма, артрит, хипертония, безплодие, импотентност и дори рак – всички тези ужасни състояния не могат да устоят на лечебния еликсир. Действието се дължи на силения терапевтичен ефект на напитката, която засилва имунитета инамалява нивото на „лошия“ холестеролв организма.

Тази рецепта е тествана от много пациенти. В рамките на 2 седмици непрекъснато използване на смес от чесън, мед и оцет, пациенти с хронични заболявания са се подобрили. И всичко това е благодарение на тази проста, лесна и ефективна рецепта.

Тази лечебна напитка няма странични ефекти и е полезна не само за тези, които имат здравословни проблеми. Дори и за напълно здрави хора еликсирът с мед, чесън и ябълков оцет ще е истинско откритие. Ако го взимате всеки ден, вие ще се предпазите от сезонни инфекции и ще укрепите защитните свойства на организма.

За да си направите тази лечебна напитка, на вас ще ви трябват:

1 чаша ябълков оцет;
1 чаша естествен мед;
10 скилидки чесън.

Начин на приготвяне:

Обелете чесъна. Смесете целите скилидки чесън с оцета и меда, сложете сместа в плътно затварящ се буркан. Съхранявайте в хладилника.

Как да използвате: вземете 2 супени лъжици от полезното средство на гладно. Можете да го пиете с вода или чай, но не в много големи количества. Добре е да закусите не по-рано от половин час, след като сте взели медно-чесново-оцетната смес.

Резултатите от консумацията ​​ще усетите на петия ден. Изчезва слабостта, главоболието, подобрява се храносмилането и общия тонус на тялото. Такова лечение е полезно за всички онези, които страдат от анемия, безсъние, астеничен синдром. В ранните стадии на рак на питието може да катализира защитните сили на организма и да стартира механизмът за оздравяване!

Започнете да взимате тази напитка още от утре и накарайте инфекциите да се страхуват от вас

Facebook Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *