Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Това момиче се оплака, че не може да си намери гадже, но когато неин познат публикува тази снимка, се случи истинско чудо

/
/
/
269 Views

На сайта Reddit оживен интерес предизвика фотография на момиче, страстно поглъщаща огромен сандвич. Снимката е наистина забавна, но най-интересното в случая е друго. Според потребителя с прякора Rcaroman, героинята на снимката е пробвала безрезултатно доста сайтове за запознанство, за да си намери гадже, но без резултат. Там тя очевидно е публикувала нормални стандартни снимки. Нямало е ефект. Но един ден неин познат е заснел епичния процес на поглъщане на храна, публикувал го, и момичето било засипано с молби за приятели. Снимката набрала над 10 хиляди харесвания и стотици коментари за по-малко от един ден. Мнозина от потребителите в мрежата се чудят как такова мило момиче не е била популярна сред мъжете, особено след като обикновено подобни девойки са засипвани с предложения в сайтовете за запознанство. Други коментиращи пък пишат, че все пак понякога въпреки големия брой поклонници, е доста трудно да се намери родствена душа.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *