Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Студентка купи апартамента на Азис – брои 300 бона за дома на певеца- вижте коя е тя

Студентка купи апартамента на Азис – брои 300 бона за дома на певеца- вижте коя е тя

Студентка купи апартамента на Азис – брои 300 бона за дома на певеца- вижте коя е тя

 

РЕКЛАМА

Студентка от Софийския университет купи апартамента, който бе обявен за публична продан от НАП заради неплатени данъци от певеца в размер на половин милион.

35-годишната Пламена е броила 265 00 лв., за да се сдобие с жилището, в което по време на огледите се оказа, че е избил мухъл в спалнята.
Втора година НАП се опитва да продаде жилището в „Мнастирски ливади“, за да компенсира дължимите на лози на певеца, но жена му Гала до последно се опитваше да го брани и пази. Първоначалната цена на имота от 185 кв.м. бе 432 315 лв., но заради липса на купувачи цената бе намалявана два пъти.

Късметлийката, която се сдоби с жилището на Азис е на 35 години. Тя следва редовнадоктурантура в СУ по направление политически науки към катедрата „Публична администрация“. Това е вторият апартамент на Пламена, която преди две години си купила апартамент вЧепеларе, пише „Телеграф“.

Според търговския регистър младата жена е учредила фондация „Суверен“ през 2015г. с двама адаши с година по-млади от нея. Още същата година организацията е кандидатствала в ЦИК за наблюдател на местните избори, а година по-късно и за президентските.

Facebook Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *