Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Спомняте ли си певицата Мария Грънчарова- вижте какво й се случи, след като мъжа й натискаше любовницата си пред сина им

/
/
/
298 Views

Певицата Мария Грънчарова се разведе с мъжа си заради любовен триъгълник, в който той я въведем.
Мария още не е обявила официално развода си, но той е вече факт, показва справка в Софийския районен съд. Грънчарова беше омъжена за Венци Иванов, бивш шеф на Мтел. Според доказателствата на адвокатите той много кръшкал с бившата моделка Милена Георгиева, която сега е редактор на едно от модните списания у нас.

От съдебното решение става ясно, че разводът е без материално обезпечение въпреки 25 годишното съвместно съжителство. Като довод се изтъква още, че в името на семейството Мария се отказва от музикалната си кариера на върха на славата.

Певицата се е решила на развод, след като узнала за дългогодишната паралелна връзка на мъжа си с Милена Георгиева, Миналата година се появи информация, че двамата влюбени са забелязвани по екзотични дестинации. А ПИК разпространи, че на тенис турнир в Арена Армеец са се натискали пред погледа на 17-годишния син на певицата. Мария се изнесла от семейното жилище и заживяла в дома на родителите си, който е на 50 метра. Въпреки малкото разстояние тя не можела да вижда сина си, а заможният й съпруг отнел и достъпа й до семейното им гнездо.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *