Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ИНТЕРЕСНО / Смесваш, нанасяш, чакаш минутка и край на жълтите зъбки- всички съставки са в кухненския шкаф

Смесваш, нанасяш, чакаш минутка и край на жълтите зъбки- всички съставки са в кухненския шкаф

Много хора се борят с проблема на жълтите зъби, и се чувстват неудобно всеки път, когато се усмихват. Редовното почистване и изчеткване не е достатъчно, за да се избегне проблемът на петната върху зъбите, и въпреки че лентите за избелване могат да бъдат ефективни, те понякога причиняват болезнена чувствителност на венците и зъбите.

Затова тук ние ще ви препоръчаме един прост и естествен начин да избелите зъбите си с няколко нюанса, без да бъдат повредени с разяждащи химикали, като например тези, които обикновено се срещат в състава на продуктите за избелване на зъбите.
За тази смес ще ви трябва малко сода за хляб и лимон. В малка купа сложете малко сода за хляб и я смесете с прясно изцеден лимонов сок, докато сместа стане леко пенеста.

РЕКЛАМА

С памук за премахване на грим, избършете и почистете зъбите си, преди да нанесете тази невероятна смес. След нанасянето, оставете да престои за една минута. След това измийте зъбите си нормално с четка за зъби.
Забележка: Не трябва да оставяте сместа върху зъбите си за повече от една минута, защото киселината ще повреди зъбния емайл!

Facebook Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *