Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / След тотална излагация в национален ефир и последвал побой- Дебора влиза в лудница

След тотална излагация в национален ефир и последвал побой- Дебора влиза в лудница

След тотална излагация в национален ефир и последвал побой- Дебора влиза в лудница
Фолк певицата Дебора сама се похвали, че влиза в психиатрична клиника, за да лекува проблеми с нервите и алкохола. Изпълнителката изпадна в истинска истерия, особено след като беше пребита пред блока си и това наложи незабавно лечение за нея.

След участието си във формата, певицата изпадна в още по-голяма истерия. Тя не спира да плюе по продуцентите, като твърди, че са използвали нестабилното й състояние, за да я изкарат луда и алкохоличка.

РЕКЛАМА

Много скоро и Биг Брадър, и всички ще разберат коя съм! Аз не се продавам за пари… както повечето за хонорара!

Имам достойнство, въпреки че ме изкарахте алкохолична. Аз имах паник атаки и в брадъра те се засилиха, а те знаеха–написах го в анкетата!

Това предаване се подигра с мен, моето достойнство и чест! Аз не заслужавах това! Но нищо, всеки си плаща за стореното!”, гласи настървеното изявление на певицата в социалните мрежи.

Дебора сподели също така, че влиза в болница заради мъчителни паник атаки и нервен срив.„Дано Биг Брадър спечели от това, да вкара някой при психолози и невролози!

Благодаря Биг или Миг си, но ми писна да правите хората на глупаци. Всеки има слаби страни, а вие се възползвате!”, фучи още риалити брюнетката.

От риалити формата по никакъв начин не отговарят на обидите на Дебора. Самите те виждат, че психическото състояние на момичето никак не е добро.

Facebook Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *