Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ПАРИ / Ритуал сбъдва желания- потребители в социалните мрежи твърдят, че е изключително мощен

Ритуал сбъдва желания- потребители в социалните мрежи твърдят, че е изключително мощен

изпълнение на желание с вода

В интернет циркулира един странен ритуал, за който мнозина твърдят, че може да помогне при осъществяването на желанията. Той се основава на уникалната сила на водата да запечатва информация, да изчиства всичко негативно и да зарежда с живот.

РЕКЛАМА

Ето как се изпълнява и самия ритуал:

Напишете на лист своето желание. То трябва да звучи, като твърдение. Например.: „Аз съм здрав / а. Очаква ме само добро. „

След това поставете листа на масата, а върху него чаша, пълна с вода. Разтрийте дланите една в друга и си представете, че енергията преминава между тях. След това отделете дланите и ги поставете около чашата, но без да я докосвате. Повторете вашето желание още няколко пъти, най-добре на глас, с увереност, че думите ви водят към изпълнение. Направете това два пъти – сутринта и вечерта.

Внимавайте желанието да не съдържа думата „Не“. Желанието трябва да бъде ясно формулирано и да не се отнася за нечие страдание, а лично за вашето щастие. Най- добре е  да напишете на листа, че желанието се изпълнява „без вреда за никого“.

Ако желанието е свързано със здравето, водата в чашата придобива лечебни свойства. Но само за вас.
Когато направите ритуала задължително изпийте водата. Бавно, имайки предвид желанието, почувствайте нейния вкус.

Според многобройни изследвания водата крие тайни, които не знаем, а най-известното твърдение на тази тема, се съдържа в документалния филм Вода

Facebook Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *