Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ИНТЕРЕСНО / Разкриха нагла схема на МТЕЛ- крадат със съмнителни СМС-и, ако получите такова съобщение, бягайте до близкия офис

Разкриха нагла схема на МТЕЛ- крадат със съмнителни СМС-и, ако получите такова съобщение, бягайте до близкия офис

Тия дни получих следния есемес: „Започваш безплатно за 4 дни, а след това 0,36 лв. на ден. Откажи рекламните SMS-и със STOP на 18637 (0 лв.)”. Обикновено трия съобщенията от оператора, без да ги чета, тъй като в повечето случаи са рекламни и не ме вълнуват. Но този път извадих късмет, че го прочетох.

Собственият ми оператор „М-тел“ се опитва да ме измами съвсем законно!

РЕКЛАМА

Обяснявам:
Операторът „М-тел“, който на всички абонати разправя колко са важни и ценни за него, е решил да припечели пари по другия начин.
Задължава ни да му плащаме по 36 стотинки на ден (10,80 на месец), докато не му изпратим есемес, за да се откажем!

Истинската уловка обаче вероятно е, че има много възрастни и болни абонати, а и здрави, които дори не биха обърнали внимание на подобен есемес, виждайки, че е от собствения им оператор и не биха реагирали, за да откажат услугата, което ще рече, че „М-тел“ ще смуче левчета от тях, за да подсигури собственото си затлъстяване. Същата уловка приложиха за включването на канала „M-тел спорт” към пакета програми в кабелната телевизия. Предполагам, че законът в България позволява подобни техники спрямо потребителите, но за мен това е измама!

Дано някой от органите се самосезира и спре това безумие!

Никола ВЛАДОВ, София

Facebook Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *