Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Поставете дафинови листа във всеки ъгъл на дома и вижте какво ще стане

/
/
/
493 Views

Когато насекомите дойдат у дома, да се отървем от тях е много, много трудно. Ако случайно видите само една мравка или хлебарка, то това съвсем не означава, че сами – най-вероятно наблизо има още много вредители.

Днес ще ви покажем как да се отървете от досадните насекоми по най-лесен начин! Дори ако имате деца или животни, можете спокойно да използвате този инструмент, за се справите с мравките, хлебарките, молците и комарите, разбрахме от btw24.com.

Всичко, което трябва да направите е да имате известно количество дафинови листа. За по-добър ефект е добре да са суши и леко натрошени. Сложете от тях по ъглите на вашия дом, и вие ще забравите за нежеланите гости в дома си!

Тайната се крие в това, че насекомите, като хлебарки, мравки, мухи, комари и молци, просто не могат да понасят миризмата на дафиновите листа.

Може да поставите дафинови листа на отворения прозорец, за да прогоните комарите. Може да ги сложите и в чекмеджетата, а може и да ги приложите в близост до шкафа със зърнени продукти, или направо да ги сложите в бурканите с ориза и макароните.

Ето колко голяма полза може да има нещо толкова елементарно и лесно достъпно, като дафиновия лист. Освен всичко друго, дафиновите листа ще ви освободят и от застоялите миризми.

Не забравяйте да споделите тази хитрост с приятелите си и близките в социалните мрежи. Те ще ви бъдат благодарни, защото благодарение на този лесен и евтин метод ще им осигурите спокойни дни и нощи.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *