Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Поредна драма в живота на Нана! Водещата неутешима!

/
/
/
182 Views
РЕКЛАМА

Любимката на зрителите Нана Гладуиш преминава през поредната драма в живота си.Денонощно страдала за тежкото състоянието на майка си.

От доста години се знае, че родителката й е болна от алцхаймер. Тя е настанена в специален хоспис където се грижат за нея. В началото не била толкова зле, имала някакви проблясъци, в момента обаче състоянието й крайно се влошило.

РЕКЛАМА

Съкрушената Нана плаче и разкрива, че майка й спяла да говори, не я познава и не може да става от леглото. И макар да е наясно, че няма лечение за болестта й тв звездата е неутешима защото не може да полага грижи за нея тъй като самата тя ходи по терапии, има невръстно дете и работни ангажименти.

РЕКЛАМА

„Всяка вечер плача, защото ми е мъчно”, самообвинява се Гладуиш.

Трагедиите в живота на Нана не спират вече доста време. Самата тя се бори с рака от седем години. Тя споделя, че не мисли за собственото си заболяване, а за това на близките си. Сестра й е също с рак, има голям тумор, който метастазирал в мозъка. Оперирали й два пъти главата. А в един момент двете сестри се оказали стол до стол на поредната химиотерапия.

Но за щастие последният скенер бил обнадеждаващо добър. И Нана казва, че ще излязат яко племе с голям късмет въпреки нещастията, които им се случват в живота имат голям кураж. С който преминават през трудностите, предават от retro.bg.

Да припомним, че бащата на симпатичната водеща също си отиде от онкологично заболяване.

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *