Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Помните ли Искра Фидосова?! Вижте какво се случва с нея!

/
/
/
1153 Views
РЕКЛАМА

Сигурно помните Искра Фидосова – бившият шеф на парламентарната група на ГЕРБ. Тя впечатляваше със своите физически размери, за които търпеше и немалко подигравки от опозицията. Но с какво се занимава тя сега?

Съгражданите на Фидосова от град Монтана разказват, че бившата депутатка има две кръчми в бедния северозападен град. Съвсем наскоро тя е отворила второто си заведение, радвайки се на добри печалби.

РЕКЛАМА

Донякъде странно, но тя движи бизнеса си от разстояние. Фидосова все още живее със семейството си от София, което обаче не ѝ пречи да движи делата си в Монтана. През лятото тя все пак е била в Монтана, за да направлява строежа на новата пицария. Заведението бързо се превърнало в едно от най-оборотните места в града. Кръчмата предлага и жива музика, а често звезди от България и Балканите гостуват там, за да пеят. В кръчмата на Фидосова вече са се изредили звезди като Весна Змиянац, Миле Китич и Неда Украден. Самата Искра често посещава техните концерти, радвайки се на музиката със своя съпруг Томислав Живкович.

РЕКЛАМА

Наскоро имаше слухове, че Фидосова и нейният съпруг са се разделили, но в това няма нищо вярно. Двамата продължават да са заедно и движат семейния бизнес.

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *