Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЗДРАВЕ / Обвийте талията с тази специална съставка и ще премахнете 5 см от обиколката за дни!

Обвийте талията с тази специална съставка и ще премахнете 5 см от обиколката за дни!

Удивителните свойства на джинджифила бяха оценени не само от готвачите, но и от козметолозите. Благодарение на специалния си състав, той успешно се справя с проблемите на много жени.

По-специално, джинджифиловите обвивки са в състояние да се справят с целулита и с наднорменото тегло.

РЕКЛАМА

Джинджифилът е много силен антиоксидант, подмладява кожата, предотвратява стареенето на кожата и възстановява нейната еластичност.

Кората джинджифил се счита за една от най-ефективните процедури за премахване на наднорменото тегло и някои от недостатъците на тялото.

Тази козметична процедура не изисква много пари и време и може да се направи у дома.

Така че, трябва да имате следните съставки: джинджифил, лосион за тяло, пластмасова обвивка, кърпа и дъвка. Поставете кърпа в топла вода, след това нанесете на правилното място.

Топлата кърпа ще отвори порите ви и ще подготви тялото ви за процедурата. Следващата стъпка е да разтриете джинджифила и да се смеси с лосион за тяло. Нанесете сместа върху тялото и я увийте с пластмасова обвивка. Закрепете гумата върху пластмасовата обвивка, за да я фиксирате.

Ако имате такава възможност, оставете този джинджифилов филм поне пет часа. Добре е да се направи тази процедура, преди да си легнете и да я оставите за цяла нощ.

Ако нямате такава възможност, можете да я оставите поне за един час.

Резултатите са видими след първата процедура: кожата е придобила еластичност, външният му вид ще се подобри, обемът на талията и бедрата ще намалее.
Онова, което виждате обаче, е резултат от факта, че кожните клетки се освобождават от излишната течност. В крайна сметка се изпотявате силно под обвивката.

Facebook Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *