Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Не е за вярване, но това е най- споделяната снимка за това лято- мъжът, с татуировката изби рибата!

/
/
/
312 Views

Най- споделяната снимка това лято

Когато става въпрос за лято и море, всички се сещаме за снимка на красива жена на фона на красив залез…Или пък просто изрисувано в пясъка сърце. Да, обаче родното Черноморие винаги изненадва с иновативност и креативност, които оказва се, не притежават само продавачите на „кукуруза“!

Летни пейзажи

Из Фейсбук се въртят всякакви фотоси на селски пръчки и бръмчалки, снимащи си краката, ноктите на ръцете на фона на шезлонг и хавлия. Те обаче, вече са банални.

Друго си е да качиш в мрежата снимка на мъж, чиято глава не се вижда, но пък за сметка на това може да се полюбуваш на възпълния му корем с горда патриотична татуировка!

За броени часове тази снимка се превърна в истински хит, а стотици се изреждат да демонстрират възмущение и срам от нашенския „патреот“. Друг е въпросът, до колко е човешко да засипеш някой с подигравки заради грешка и недоразумение, за което в момента със сигурност съжалява!

Насладете се на това „творение на изкуството“!

 

Тази снимка взриви мрежата

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *