Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ПАРИ / Мистичен ритуал отключва късмета- безопасен е, но внимавайте- може много да ви провърви

Мистичен ритуал отключва късмета- безопасен е, но внимавайте- може много да ви провърви

Този мистичен ритуал с катинар ще промени живота ви и ще ви върне изгубената надежда. Наследен от нашите баби, той ще ви помогне да накарате късмета ви най- накрая да проработи. Бъдете сигурни, че няма да стане, докато лежите в леглото, така че не се уповавайте на магията или нещо подобно.

Отварянето на късмета се извършва посредством отключващо действие на заключен катинар. Ключът от своя страна също е магически инструмент. Функцията на отварянето се свързва с привличането на щастие.

РЕКЛАМА

Ритуалът за отключване на късмета с катинар може да се приложи от всеки. Ако усещате, че нещо в живота ви не върви както трябва, то значи е време да обърнете своя късмет. Подходящ е за всякакви ситуации – проблеми в работата, в любовта или финансовото състояние. Ако нещо в живота ви не е наред – този ритуал е точно за вас.

За ритуала ви е нужен нов кофар. Не използвайте стар, защото е натоварен с чужда енергия. Катинарът се заключва и се поставя под възглавницата. Спете върху нея поне три нощи.

На третия ден вземете катинара и отидете на кръстопът. Застанете мирно и отправете своята молитва. Изпратете своето желание към Вселената.

Помолете я да ви помогне и да ви донесе по-голям късмет в живота. Когато приключите, отключете катинара и намерете река. Ако наоколо няма река, то ви е нужно поне течаща вода. Изхвърлете предмета там, заедно с ключа.

Facebook Comments

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *