Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Мегз счупи тъпометъра с тези видеа- хейтърите я побъркаха

Мегз счупи тъпометъра с тези видеа- хейтърите я побъркаха

мегз

За броени часове онлайн потребителите направиха Мегз на дроб сарма. Повод за милиони подигравателни коментари станаха лайв включванията на дизайнерката. По принцип в момента Миглена Каканашева Мегз е определяна като едно от най-нашумелите и коментирани лица в момента.

РЕКЛАМА

Тя е ексцентрична и дръзка. Едни я определят като глупава и неграмотна, други като една от малкото успели красавици в България. Последните ѝ постове в социалната мрежа обаче навеждат на мисълта, че първото твърдение е по-вярно. Миньончето е публикувало две включвания „на живо“.

????????? отново

Publié par Megz Miglena Kakanasheva sur mardi 25 juillet 2017

Идеята на първото е да сподели с феновете си първо, че отивала на фризьор, когато колата ѝ е закъсала и няма представа какво се е случило.  „Не знам сега ще ви покажа, вижте какво се случва тук. Както си карах, буквално съм направила не повече от 1 км. Аз не знам какво толкова е 1 км. И изписва нещо „Changing gear“ не знам. Много е гадно, добре, че поне не съм в средното платно“, реди брюнетката.

 

Под видеото ѝ обаче заваляха коментари: „И колата ми угаси…спри да се излагаш! Не знаела колко е 1км 😀 Казва се „изгасна“, а не „угаси“. 1км е равен на 1000м“, са част от пиперливите коментари“. ма и други, които се смиляват над нея и ѝ съветват как да постъпи.

„Надписът гласи буквално,че няма смяна на скорости. Изгаси колата,после я запали,дай на „P“ и после на „D“,но най-вероятно са заминали скоростите…“, я съветват потребителите.  Малко по-късно се появява още едно видео. В него дизайнерката вече рони крокодилски сълзи, а причината е, че доколкото се разбира от думите ѝ, камион е ударил колата ѝ.

И там заваляха пиперливи коментари: „Ти добре ли си нормален човек няма да го направи всеки ден се случват такива неща напълно си се побъркала спешно се нуждаеш от психолог с тези твой клипове ще те вземат в киното много си зле ставаш смешна на цяла България“

„Мegz мила моя обърни се към психиатър моля ти се ще ти дадат хапчета и ще се оправиш само ми дай g класата на мен“

„Плачеш ли,смееш ли се,ама нищо не ти се разбира………Драматичен театър „Сълза и смях“.Меги брой до 10 другия път преди да пуснеш камерата“

Publié par Megz Miglena Kakanasheva sur mardi 25 juillet 2017

Facebook Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *