Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Btw24.com

Сайт за новини, забавление, дом, красота и лайфстайл

Мъж купи контейнер на безценица, отвори го и стана богат- вижте какво съкровище откри вътре

/
/
/
284 Views

Оригинални резервни части за класически автомобили, намерени случайно в контейнер, ще бъдат предложени на търг на британската аукционна къща Coys на 29 юни в замъка „Бленъм“.
истории
Организаторите на наддаването смятат, че стойността на компонентите надхвърля с много £1 000 000 (€1.14 млн.). Безценните части са за автомобили от марките Ferrari, Maserati и Abarth. Всички са запазени в оригиналния си вид и се намират в състоянието, в което са напуснали фабриката.
истории
От находката ще могат да се възползват собствениците на Ferrari 250 SWB, 250 GTO, 275, Daytona Competizione, F40 и 512LM. Открити са и доста части за Maserati 250F. Съдържанието на някои от дървените сандъци е виждало дневна светлина за последно през 60-те години на миналия век.
истории
Повечето части се намират в оригиналните си кутии, загънати прилежно в омаслена опаковъчна хартия. От аукционната къща Coys сравняват находката с откриването на гробницата на фараона Тутанкамон от Хауърд Картър през 1922 г.
истории
истории
истории

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!