ето ги най-верните приятели в зодиака

Майки предупреждават: „Внимавайте с децата си! Никой не обръща внимание, но пораженията могат да бъдат големи! „

Да, когато става въпрос за децата ни, всички сме нащрек. Когато сме на почивка обаче, някак не обръщаме внимание на детайлите. Разходки, заведения и сякаш най- голямата опасност за нас се крие в морето. Майки в социалните мрежи сигнализираха, че всъщност разходката може да се окаже ужасяващо изпитание за почиващите родители с деца.

Опасност за децата

Във вкусните пилета на грил се крие скрита опасност за децата ни

Всички сме виждали машините за пилета на грил, които присъстват на всеки ъгъл. Гледаме цените, вида на храната, но помислете си, дали сте се замисляли колко голяма опасност се крие в стените на тези съоръжения.

В.Л. разгласи случая, в който се разхожда из родното Черноморие с детето си и осъзнава, че то преминава при минимална близост до нажежената машина, без дори да се замисли, че изгарянето е за секунди.

Скрита опасност за децата

В пилетата на грил се крие огромна опасност за децата ни

Тя обяснява на всички родители да внимават, тъй като тези уреди нито са обезопасени, нито на нужното разстояние от преминаващите пешеходци. След този пост ред майки се изказват, че дори не са се и замисляли за скритата опасност на вечерните разходки и се заричат да бъдат много по-предпазливи.

Опасност за децата

Ако и вие не сте си давали сметка за това, то следващият път се опитайте да отдалечите детето си от тези машини и да го предупредите за възможните последствия от допира с нажежените до червено реотани и стените на грила.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*