Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Майката разбра, че има рак, докато беше бременна, но вижте какво се случи!

/
/
/
397 Views

Сега ще ви разкажем за една драматична история и един тежък избор. Дали и вие бихте взели същото решение, като Кейт? Кой живот ще изберете и кое е по-важно? Следващите редове ще ви разтърсят.
Кейт е принудена да реши дали да съхрани себе си или все още нероденото си бебе.
До тази дилема се стига, след като се констатира, че тя има рак.
Всички приятели и познати на Кейт се разплакаха, след като разбраха, че са й открили най-страшната болест по време на бременността. Младата жена е поставена пред тежка дилема Десетилетие, след като е била диагностицирана с коварната болест, тя отново се появява в живота на Кейт и то в най-неподходящият момент.

Когато е била на 20 години тя е страдала от рак на гърдата. В резултат на това й е направена двойна мастектомия. Заедно със съпруга си Глен тя чака повече от 5 години, за да могат да създадат семейство и да завърши курса си на лечение.
Двойката се радва на дъщеричка, а няколко години по-късно,по време на втората бременност на Кейт, й е открит неизлечим вторичен рак на костите.
Жената решила да отложи агресивното лечение, което би навредило на бебето й, и да продължи да носи нероденото си дете, вместо да направи аборт.

Момиченцето е родено с цезарово сечение шест седмици по-рано, а двойката й дава името Кейти-Хоуп.
Малко след раждането Кейт се подложила на химиотерапия.
Всички в семейството й обаче бяха шокирани от решението й в името на детето. Много от тях признават, че на нейно място са щели да съхранят живота си.

След като историята на Кейт е излъчена по телевизията, буквално целият свят започва да й съчувства: „Колко е смела! Нейното семейство също. Мога само да им се възхищавам.”
Друг пък коментира: „Тези хора са непознати за мен, но въпреки това съпреживяват всички емоции, през които е минала Кейт”
„Нямам представа как се справят Кейт и семейството й. Толкова са смели”
„Това е свидетелство колко мощна може да е любовта на една майка. Пожелавам на Кейт и семейството й много любов”.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *