Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ИНТЕРЕСНО / Майката разбра, че има рак, докато беше бременна, но вижте какво се случи!

Майката разбра, че има рак, докато беше бременна, но вижте какво се случи!

Сега ще ви разкажем за една драматична история и един тежък избор. Дали и вие бихте взели същото решение, като Кейт? Кой живот ще изберете и кое е по-важно? Следващите редове ще ви разтърсят.
Кейт е принудена да реши дали да съхрани себе си или все още нероденото си бебе.
До тази дилема се стига, след като се констатира, че тя има рак.
Всички приятели и познати на Кейт се разплакаха, след като разбраха, че са й открили най-страшната болест по време на бременността. Младата жена е поставена пред тежка дилема Десетилетие, след като е била диагностицирана с коварната болест, тя отново се появява в живота на Кейт и то в най-неподходящият момент.

Когато е била на 20 години тя е страдала от рак на гърдата. В резултат на това й е направена двойна мастектомия. Заедно със съпруга си Глен тя чака повече от 5 години, за да могат да създадат семейство и да завърши курса си на лечение.
Двойката се радва на дъщеричка, а няколко години по-късно,по време на втората бременност на Кейт, й е открит неизлечим вторичен рак на костите.
Жената решила да отложи агресивното лечение, което би навредило на бебето й, и да продължи да носи нероденото си дете, вместо да направи аборт.

РЕКЛАМА

Момиченцето е родено с цезарово сечение шест седмици по-рано, а двойката й дава името Кейти-Хоуп.
Малко след раждането Кейт се подложила на химиотерапия.
Всички в семейството й обаче бяха шокирани от решението й в името на детето. Много от тях признават, че на нейно място са щели да съхранят живота си.

След като историята на Кейт е излъчена по телевизията, буквално целият свят започва да й съчувства: „Колко е смела! Нейното семейство също. Мога само да им се възхищавам.”
Друг пък коментира: „Тези хора са непознати за мен, но въпреки това съпреживяват всички емоции, през които е минала Кейт”
„Нямам представа как се справят Кейт и семейството й. Толкова са смели”
„Това е свидетелство колко мощна може да е любовта на една майка. Пожелавам на Кейт и семейството й много любов”.

Facebook Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *