Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Магическа природна смес от 2 съставки ще изчисти всички паразити от вас ,а тялото ви ще стане като на тинейджър

/
/
/
2 Views
РЕКЛАМА

Всички паразити ползват човешкото тяло като хазяин, плащайки единствено с причинени нерви и дискомфорт.

Малките гадинки приемат и ползват хранителните вещества на организма-гостоприемник и по този начин му вредят бавно и коварно. Паразитите имат различни форми и имена – острици, хелминти, глисти, аскариди и др. и биха могли да виреят в целия организъм. Те живеят най-често в човешките черва.

РЕКЛАМА

Едно е ясно, паразитите са нежелани гости в тялото ни.
С години може да имаме паразити, но да не ги усещаме. Сериозни здравословни проблеми и главоболия могат да ни причинят малките коварни организми. Ето защо Ви предлагаме лесен и природен начин, с който ще се избавим от тях.

РЕКЛАМА

Знаете ли, че всички паразити обичат сладкото и живеят комфортно в сладка среда и във всичко, което се трансформира в захарна среда.

Ако имате паразити в червата, значи е налице натрупване на захар, т.е. поддържате сладка чревна среда. След като ядете много сладки неща, създавате условия за натрупване на излишна слуз в тялото. Точно тази среда е отлична за развитието на гъбички и бактерии и за тяхното размножаване.

Най-добрият метод да изхвърлите паразитите от тялото си и да ги оставите да гладуват, е да премахнете сладките и зърнените храни от Вашия хранителен режим. След като се отървете от паразитите, Вие ще бъдете изумени колко много енергия ще имате! Ето една рецепта, която ще ви помогне бързо и лесно да премахнете малките гадинки от червата:

Всичко, което Ви трябва е:
100 гр ленено семе
10 гр сушен карамфил

Смелете в мелничка тези две мощни природни съставки до получаването на прахообразна смес. Приемайте 2 супени лъжици всяка сутрин в продължение на 3 дни. Може да преглъщате с топла филтрирана вода или просто добавете количеството към Вашата закуска. След 3 дни направете 3-дневно прекъсване и повторете отново три дни с тази природна смес.

Продължете този процес в същия порядък – 3:3 в продължение на един месец. Повтаряйте прочистващата процедура 3-4 пъти в годината. Гарантирани резултати за изчистване на паразитите от тялото и още нещо – тази комбинация помага да стопите излишните мазнини в тялото. Опитайте!

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *