Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЗДРАВЕ / Лесна отвара премахва умората и прави мозъка чисто нов

Лесна отвара премахва умората и прави мозъка чисто нов

Ваня Цветкова знае истината за доброто здраве и я използва пълноценно!

За да имаш добро здраве, едно от условията е да се осигурява качествено пречистване на кръвоносните съдове, а сред най-ценните са тези пречиствания, свързани с оросяването на мозъка.

РЕКЛАМА

„Пиех от тази напитка дълго време, може би година.

Мога да кажа, че тя ме направи по-свежа и с много по-остър ум. Мисълта ми стана много по-ясна и енергията ме зареди. През тази година, а и месеци след това бях като нова. Пречистих се прекрасно, наистина съм доволна много.“ – разкрива чаровната Ваня Цветкова.

Истината обаче е, че актрисата е приложила и други средства, освен магическата напитка. Всяка сутрин тя е изяждала по 1 мандарина и по малко орехи и стафиди. След 15 мин. е изпивала по чаша вода и чак 15 мин. по-късно вече е закусвала.

„Много хора са на мнение, че е хубаво да не се закусва, защото така по-малко се ядяло и се отслабвало. За мен това е абсолютен фарс, понеже без да си вземеш нужната енергия сутрин, няма как да си пълноценен през остатъка от деня.

Проблемът обаче е, че мнозина закусват мазни баници или други закуски, които са като убиец за организма, но му дават лъжлива енергия, която по-скоро прави организма по-мързелив. Затова трябва да се закусва редовно, но с чисти и добри продукти.“ – казва още Ваня Цветкова.

Facebook Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *