Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЗДРАВЕ / Кой тип корем имате- вижте как да го премахнете според неговата форма

Кой тип корем имате- вижте как да го премахнете според неговата форма

Преди да започнете диета с цел да се отървете от излишните сантиметри около талията, първо трябва да разберете каква е причината, поради която сте натрупали мазнини в тази област.
Както можете да видите на снимката по-долу, има няколко типа кореми, и за всеки от тях си има определена причина.

1. Корем, който прилича на спукана гума
Този тип корем често се появява като резултат от дълго време прекарано в седнало положение, без физическа активност. Сладкитехрани правят нещата още по-зле.
При този вид корем, е най-добре за вас да избягвате употребата на алкохол и безалкохолни напитки. Най-лесният начин да се отървете от него е като ядете здравословна храна.

РЕКЛАМА

2. Корем в следствие на стрес
Хората, които са перфекционисти обикновено имат по-нисък, закръглен корем, но той може да се появи и при тези, които имат проблеми с храносмилането и подуването на корема. Единственият начин да се отървете от този тип корем е да спрете да пропускате хранения и да се откажете от заведенията за бързо хранене.
3. Мек корем
Мекият корем с леко увисване обикновено се свързва с липса на физическа активност след хранене. Този вид корем се появява при хора, които не са физически активни.

Активен начин на живот и физически упражнения, в съчетание с разнообразен хранителен режим, включително здравословни натурални сокове, ще ви помогнат да се отървете от него.

4. Раздут стомах
Раздутият стомах обикновено се появява в резултат на храна, която не е съгласувана с тялото ви, или ако имате конкретни алергии към определени храни.
За да се отървете от раздутия стомах, трябва да консумирате напитки, които имат положителен ефект върху храносмилателната система. В този конкретен случай, не е необходима особена физическа активност, но трябва да се яде балансирана храна.

Facebook Comments

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *