Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ИНТЕРЕСНО / Като ме заболи главата и вземам един банан и малко лед- действа безотказно и за нула време

Като ме заболи главата и вземам един банан и малко лед- действа безотказно и за нула време

Главоболието е един от най-често срещаните проблеми днес. То може да бъде много болезнено и дразнещо и да се появи както от едната, така и от двете страни на главата или на едно определено място.

Развива се постепенно или внезапно и може да продължи един час или цял ден.Вероятно в света не е имало човек, който да не е страдал от него.

РЕКЛАМА

Понякога болката може да бъде непоносима, така че хората се опитват да се отърват от нея, колкото се може по-бързо. Обикновеното лечение включва обезболяващи без рецепта, но понякога те имат странични ефекти, които могат да причинят повече вреда, отколкото полза. За щастие, има начин да намалите болката по естествен път пише zajenata.bg.

Сега ще ви покажем как да използвате кората на банан за облекчаване на главоболието . Може да ви звучи глупаво, но методът работи!

Просто отделете банановата кора и поставете в нея няколко кубчета лед, след това ги закрепете с тиксо и поставете на челото си. Лежете на тихо и тъмно място в продължение на двадесет минути и болката ще изчезне!

Уверете се, че до вас ще има кърпа, когато ледът започне да се топи.

Този удивителен бананов компрес работи против главоболие. Според експерти, тайната се крие във високото съдържание на калий, който лесно облекчава болката. Ако главоболието продължи, задръжте кората на банана по-дълго време или използвайте нова, ако ледът се разтопи.

Facebook Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *