Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / ЛАЙФСТАЙЛ / Калин Терзийски се пропил заради д-р Огнянова от „Откраднат живот“- тя била в основата на двата му култови романа

Калин Терзийски се пропил заради д-р Огнянова от „Откраднат живот“- тя била в основата на двата му култови романа

Актрисата, стояща зад образа на д-р Огнянова от „Откраднат живот“, е жената, провокирала проблемите на писателя Калин Терзийски с алкохола.

 

РЕКЛАМА

Двамата преживели огнен романс, от който доскоро непознатата на аудиторията актриса Диана Димитрова си тръгнала внезапно, а интелектуалецът дори опитал да посегне на живота си от мъка, съобщава „Ретро“.

 

Любовта ми към нея щеше да ме убие. Влюбих се в нея. Имахме силна връзка, но болката от раздялата продължи една година, в която бях наистина като умрял“, признава Терзийски.

 

Двамата се обичали безумно преди няколко години, но актрисата го напуснала. След разлъката той започнал да пие безконтролно и не виждал смисъл повече да живее. От тъгата му обаче произлезли два романа, вдъхновени от фаталната му бивша половинка.

 

Наранената си душа Калин вече бил излекувал и в момента в живота му нямало място за друга жена, освен за тази, с която живеел – Ивана.

Facebook Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *