Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Фен на Преслава я попиля! „Защо не казваш нищо-дали сурогатна майка износи бебето ти!“

/
/
/
636 Views
РЕКЛАМА

Преди дни Преслава направи опит да се покаже в мрежата като мъдра и справедлива, но феновете доловиха лицемерието й и я попиляха с коментари, узна HotArena.

А после, оплакванията, че е изтрила наред всички критични коментари към нея, които не й се нравят и е блокирала техните автори, пристигнаха под формата на сигнали срещу нея в Горещата арена.

РЕКЛАМА

Разгневен неин фен ни написа дълго писмо, в което изказва гледната си точка, тъй като тя не му е позволила да го направи на правилното място – под нейните постове.

РЕКЛАМА

Пиша ви по повод на скорошен емоционален изблик на фолк певицата Преслава в социалната мрежа Фейсбсук. След ваша статия от 08 декември, озаглавена „15 бона изпусна Преслава, не ще да се дере пред пияни студенти“, певицата за първи път от много време насам си позволи да реагира на журналистически материал за нея, който според думите й е „жълт“ и „лъжлив“. Преслава написа цяло словоизлияние във Фейсбук страницата си, дебело подчертавайки, че не я е грижа толкова за писанията по неин адрес, колкото за факта, че българските студенти били окачествени като „пияници“ (което тя приема като „алкохолици“), твърди подателя на сигнала и подчертава, че действието й е евтин популизъм.

Негодуващата срещу жълти медии певица преди време удобно пропускаше да коментира  статиите, в които се посочва, че е любовница на Коко Динев, докато колежката й Емилия е с него. Пропускаше да коментира прокрадващите се информации, че драстичното й отслабване преди няколко години се дължи на употреба на кокаин. Пропускаше да опровергае данните, че името й е замесено в побои на публични места…. Жълти статии не се отразяваха от нея, докато посетителите на нощни клубове бяха наречени не алкохолици, а просто „пияни“.  И изведнъж загрижената за българската младеж певица изригна срещу клюкарските издания. Колко удобно, колко добре обмислено и колко самарянско…“, продължава да обяснява фенът.

Въпросният човек е изтъкнал и грешките, които тя е направила в словоизлиянието си, след което е бил блокиран, коментарите му – изтрити, а всеки друг, който го нападал с обидни думи след това, получавал лайк от Преслава. Той е подчертал, че това не е даване на добър пример и е в противоречие на цялото й морално изказване.

Преслава се възползва от трибуната да опровергае още една новина – че е рекетирала „Като две капки вода“, настоявайки да бъде в журито на музикалното шоу за имитации и да издейства 120 бона хонорар за тази длъжност. Тя разкри, че не води преговори с нито едно подобно предаване.

Всъщност по адрес на Преслава се плъзвали къде-къде по-сериозни слухове, като например, че е спала с богат дядка, че е кръшкала с Фики Стораро, или най-суровият: че детето й е износено не от нея, а от сурогатна майка. На тях тя не се запали, а се хвана за нещо толкова маловажно и доста преувеличено от нейната уста.

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *