Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Бившата на Годжи се омъжва- 20 години след развода с него, Даниела най-накрая намери щастието

/
/
/
439 Views

Бившата съпруга на басиста Георги Милчев – Годжи е влюбена до ушите.

Цели 20 години след раздялата с голямата си любов, Даниела отново е намерила щастието. По непотвърдена информация новият мъж до нея е от системата на МВР и двамата вече планирали сватба.

С благоверния й се познават от няколко години, но едва наскоро отношенията им започнали да придобиват по-сериозен вид след предложение за брак, което брюнетката получила от половинката си. Това се случило малко след като Годжи и новото му гадже Надежда решиха да се сгодят, съобщи „Галерия“.

Бившата съпруга на басиста приела годежния пръстен с огромно вълнение и оттогава се носи на крилете на любовта.

Нейните синове Волен и Цветомил реагирали нормално на новината. Момчетата дори се зарадвали, тъй като най-накрая е спряла да страда заради новата жена на баща им.

„Дани, цъфтиш от любов!“, „Миличка, защо ти светкат очичките? Дано да е заради това, което си мисля. Нямам търпение да получа поканата“, подхвърлят приятели на Даниела в социалната мрежа.

За да не предизвика излишни клюки, тя не издавала самоличността на мъжа до себе си и грижливо го изрязва от всяка снимка така, че да не се вижда лицето му. А и тя самата никога не е харесвала да се открива по страниците на светските издания и винаги е избягвала да провокира внимание към себе си. Неслучайно държи само една снимка в профила си с Годжи – от сватбата им преди 30 години, за да не бие на очи, че именно тя е жена му, по-скоро – бившата му такава.

А може би причината да не държи съвместни фотоси с музиканта е друга – разочарование и горчиви спомени. Откакто е постъпил на работа при Слави, басистът е започнал системно да й изневерява по време на брака им. Първоначално кръшнал с една балерина, след което му станало навик и минал още няколко. Докато той се забавлявал, тя сама отглеждала двете им деца, като нито веднъж не е понечила да му върне „жестта“ да му забие и тя нож в гърба. Именно заради прелюбодействията му с Даниела стигнаха до развод. Новият й е първият й мъж, който не си е позволявала да има дори и по време на 20-те години, в които е без Годжи.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *