Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Без да подозираме, те ни тровят бавно- вижте кои предмети в дома са изключително опасни

/
/
/
353 Views

Всеки е свикнал да мисли, че у дома се намира на най-сигурното място, обаче малцина си задават въпроса дали пък мястото е толкова сигурно наистина.

Кошмарната истина е, че домовете ни са препълнени от една страна с ненужни предмети, от друга с продукти, които не само, че не са полезни, но и могат да ни причинят ракови заболявания и тежки алергии, а най-застрашени са нашите деца. Опасностите идват от много неща, но най-вече от отровните химикали, които съдържат следните продукти, които кой знае защо считаме за необходимост.
На първо място от ароматизирани свещи, които не са 100% восъчни.

Изследванията показват, че над 40% от свещите на нашия пазар съдържат оловни нишки, които се използват за втвърдяване на ароматизираната свещ. Те се слагат в нея, тъй като ароматните добавки размекват свещите и те се огъват, а това не е естетично. Оловната нишка придава здравина, но при запалване на свещта изпаренията са доказано канцерогенни! Свещи с олово излъчват 5 пъти повече вредни газове от допустимата норма.

Махнете и ароматизаторите за въздух! Тези приятни аромати се носят в дома ни, могат да ни разболеят сериозно. Те съдържат много химикали и токсини, които излъчват канцерогенни вещества и освен рак могат да ни причинят хроничен бронхит и астма. По-добре у вас да ухае на пържен лук, отколкото на сигурна смърт.

Сухите дезодоранти са полезни за собствения ни комфорт, обаче също крият големи опасности за здравето. Изследванията сочат, че някои от тях съдържат отровни химикали, които проникват дълбоко в тялото ни. Самите антиперспирантни дезодоранти са направени с цел да се останат дълго в кожата и да блокират потните жлези, което пък помага на опасните химикали да останат повече върху нас и да проникнат още по-дълбоко дълбоко в тялото.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!