Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Ако ви е омръзнало да се чувствате подути,отекли и уморени-това е вашето решение на проблема

/
/
/
1 Views
РЕКЛАМА

Оток се нарича увеличението обема на течността в междуклетъчното пространство.

Подуването на краката може да се случи по различни причини: топлина, проблеми с кръвоносните съдове, заболявания на бъбреците, бременност, сърдечна недостатъчност, хормонални смущения …

РЕКЛАМА

Този проблем не трябва да се приема с лека ръка, а по-добре е да се консултирате с лекар, за да се определи какво е довело до подуване на долните крайници.

РЕКЛАМА

крака

Традиционната медицина има широк арсенал от различни средства против отоци, но може би най-ефективното от тях е инфузията от магданоз, която безпроблемно, но лесно ви избавя от излишните течности в тялото.

Средство при отекли крака
инфузия от магданоз

За да се приготви инфузията от магданоз за облекчаване на подуването , ще ви трябват и листата, и корените на магданоза – т.е, цялото растение. Старателно го измийте и смелете. Сложете сместа в термос и залейте с вряща вода до 500 мл. Нека се запари цялата нощ, а на сутринта отцедете и изстискайте добре. Това количество течност е предвидено за 1 ден, напитки трябва да бъде разделена на 3 дози.

Приемайте инфузията 2 последователни дни, а след това починете в продължение на 3 дни, след което отново пийте от средството в продължение на още 2 дни. Буквално на следващия ден ще забележите намаляване на отоците по краката и ще може лесно да обуете любимите си обувки !

Помогнете и на приятелите си, като споделите с тях това невероятно средство!
Източник: zajenata.bg

Facebook Comments
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *