Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Ако намерите в дома си този предмет, внимавайте- може да се окаже опасно!

/
/
/
323 Views

Внимавайте, ако откриете гвоздей в дома си

Много често ни се случва да откриваме разни странни предмети при по- основно почистване. Дали детето ги е вкарало в дома или някак са се озовали там- винаги откриваме причина да неглижираме подобни неща.

За един предмет обаче, трябва да сте нащрек. Ако видите закован гвоздей над входната си врата, без да има някаква логическа причина за това, то може да бъде знак за опасност.

Оказва се, че сред най- често използваните предмети за въздействия върху човешкия живот и психика е гвоздеят. В известен български форум за езотерика и магии, жена сигнализира за открити заковани пирони над входната й врата и последващи смъртни случаи в семейството.

гвоздей над вратата

Специалистите съветват, ако откриете в дома си гвоздеи заковани без да е нужно, то незабавно да ги премахнете с кърпа и да хвърлите всичко в течаща вода. Според последните, магиите с гвоздей са широко разпространени и се използват за изключително негативно влияние, чиято цел ще ви спестим, тъй като човешката психика има силата да победи всичко и да се срине за дни.

Не мислете, че някой иска да ви навреди или край „животът ви е прецакан“, но както са казали старите хора- „Страх лозе пази!“

След това добре напръскайте къщата със светена вода и можете да се полюбувате на любими арома свещи.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *