Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Магически трик успокоява плачещото бебе за секунди (ВИДЕО)

/
/
/
369 Views

Бебетата са сладки, очарователни и миришат толкова добре, но едно нещо, което бебетата често правят, е да плачат! Много родители откриват много бързо – направо светкавично, след като са станали родители.

Много хора биха казали, че това е най-лошият звук в света, но това е начинът, по който бебетата сигнализират, че нещо не им е наред. Тъй като бебетата не могат да се грижат за себе си, тревожният им вик е умишлен. Когато бебето се нуждае от храна, нуждае се от промяна на пелена или просто е уморено, единственото, което може да направи, е да плаче за помощ.

Плачещото бебе цели да привлече вниманието на родителите. Особено това на майката! И ако се чудите как да спрете непрестанния му плач, ще ви дадем страхотен съвет.

Помощта всъщност идва от педиатъра д-р Робърт Хамилтън, който работи в Санта Моника, Калифорния. Той е разработил метод, с който може да накара всички бебета да спрат да плачат. При това техниката му работи безотказно и то само след 30 секунди.

„Когато преглеждам детето в болницата или тук в кабинета, те често плачат. През годините успях наистина да усъвършенствам този начин, с който да спрем рева при децата”, споделя той.

А ето и как работи магическият му метод:

Лекарят вдига бебето и сгъва ръчичките му към в тялото му. Той държи бебето в дясната си ръка, а лявата е сложена на гръбчето му.След това накланя бебето напред, под ъгъл от 45 градуса към пода. Започва и лекичко да поклаща бебчето в ритмичен такт.И воала – това е всичко!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *